BATVEN HET WARE RUST- EN KUUROORD MET DE SCHOONSTE EN HELDERSTE BRONNEN.

De nieuwe uitbaters heten jong en oud van harte welkom op Kampeerverblijfpark Batven te Kinrooi.  Email : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Bezoek de facebookpagina voor foto's

Binnenkort zal onze nieuwe website op dit adres online zijn.
Kampeerverblijfpark Batven is een gezellig familiepark, gelegen temidden van bossen en landerijen. Er heerst een overweldigende rust. Dat het een familiepark is blijkt uit het feit dat iedereen elkaar met naam en toenaam kent. Kampeerverblijfpark Batven ligt in de directe nabijheid van het internationaal bekende fietsknooppuntennetwerk en het ruiterknooppuntennetwerk. Kampeerverblijfpark Batven is ook "Fietscamping".

Camping Batven

 

 

 

 

 

 

Er is een mooie kantine  met cafetaria. In deze kantine kunt u ook terecht voor een potje biljart, darts enz. Met een lekker drankje of ijsje kunt u ook heerlijk genieten op het uitgebreide terras dat een schitterend uitzicht biedt over de zwemvijver, visvijver en speeltuin.

Kampeerverblijfpark Batven biedt u de mogelijkheid om te zwemmen, vissen en uw kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin. In het hoogseizoen is er animatie voor alle leeftijden. Hierdoor kan men het predikaat kindvriendelijk aan Kampeerverblijfpark Batven geven.

Er is een prachtige kampeerweide waar het heerlijk is om de vakantie of een weekeinde door te brengen. In de directe omgeving is er ook voor de vakantiegasten genoeg te beleven. Dit komt ook door de uitzonderlijke ligging van Kampeerverblijfpark Batven, namelijk vlakbij Nederland en Duitsland.

Laatst aangepast (vrijdag, 08 april 2016 20:11)